Een dag na de Oscars viel er amper nieuws te rapen. Het leek wel of heel het land zijn wonden nog aan het nalikken was van alweer een teleurstellende editie van ’s werelds bekendste gouden beeldjes. Gelukkig zijn we (voorlopig) nog in goed gezelschap. Ook Leonardo DiCaprio greep namelijk weer net naast de mooiste der filmprijzen. Tot zover uw portie roddelbladnieuws, over naar de orde van de dag.

Triggerfinger naar AB

Verheug u! Het beste wat Vlaanderen te bieden heeft op het vlak van rockmuziek is weer terug met een nieuw album. Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul zullen op vrijdag 2 mei de AB in Brussel laten kennis maken met Absence Of The Sun. Zeker de moeite lijkt ons! Voor info en tickets klikt u hier.

Sore Losers, Datsuns en meer op Putrock

Putrock heeft bijna zijn volledige affiche beet. Naast Vlaamse toppers The Sore Losers en internationale klasbakken The Datsuns zijn vandaag ook nog Compuphonic, Redhead, Solina, The Million Plan en Dysfunkshunal bekend gemaakt. Het bloeiende festival uit Beringen vindt dit jaar plaats op 9 en 10 mei.

CounterCulture tip: The GO WILD

Afsluiten doen we graag nog met een tip van het huis. Op 15 maart staat er in Eindhoven weer wat leuks op het programma. Fans van Freakbeat, Surf, Mod en Garage kunnen dan in het PopEI terecht voor een nieuwe editie van the GO WILD! Een heus 60’s rock festival. Meer info hier.