Zoals gisteren al aangekondigd, ook vandaag is er weer Oud Nieuws. En dat valt niet mee na een avondje Rebellion Tour op een doodnormale dinsdag. De recensie van dit avondje hardcore onder leiding van Madball, vind je hier zeer binnenkort. Maar, de dag lijkt weinig ouds op te leveren… Of toch wel?

Down The Rabbit Hole dropt eindelijk weer een set namen. The Strypes, Hallo Venray, Admiral Freebee, Balthazar, Greg Wilson, Eave, Superfood en James Vincent McMorrow zijn aan de steeds completer wordende line-up toegevoegd.

Vandaag kondigt Dour vooral DJs aan. Wellicht dat het de insiders wat zegt, maar ons zegt het op Equinox na niet veel. Hier komen ze: Ceephax Acid Crew live, Amen Allstars (Remarc, Bizzy B & Equinox), X&Trick (live, bug klinik), 2 Bad Mice, The DJ Producer en Saint Acid.

Green Lizard, Flip en de Noormannen, Gingerpig, Red Vultures, Dotan, Taymir, Jett Rebel, The Rifles, Arno en wederom Hallo Venray, zijn de eerste namen voor het gratis festival Breda Barst dat eind september plaats vindt.

Ook de tiendaagse marathon Lokerse Feesten voegt weer een aantal namen toe. Novastar en Within Temptation zijn de meest in het oog springende namen. Tenzij je warm loopt voor ’n potje Atta Atta Ana Ya met Sean Paul.

Het zal weinigen verbazen, maar de Oekraïense variant van Sziget, die vorig jaar nog groot aangekondigd wordt, gaat dit jaar in ieder geval niet door. Hopelijk is de situatie in Oekraïne over een jaar weer zo stabiel dat het festival er dan wel komt. Een ding is zeker, het zit de Sziget organisatie de laatste tijd niet mee.

En omdat we deze dagen toch goed in het hardcore geweld zitten, tippen we tot slot nog even het online radio station Core of Destruction. Welke muziek je daar kunt verwachten, mag je zelf invullen.