Weekend! Voordat we het weekend inknallen, werden we eerst op deze eerste vrijdag van april nog voorzien van de nodige (lees: ruim 90) toevoegingen voor Glastonbury, hoorden we dat ook Indian Summer nieuwe namen dropte en dat de kaarten voor Rock Werchter allemaal over de toonbank zijn.

Rock Werchter uitverkocht

Alle tickets voor Rock Werchter zijn vergeven. In totaal zijn er 67.500 combikaarten verkocht en nog eens 20.500 dagkaarten per dag. Iedere dag zullen er dus bijna 90.000 mensen rondlopen op de festivalweide van Werchter, zij kunnen onder meer Metallica, Arctic Monkeys en Pearl Jam aan het werk zien.

Glastonbury vuurt namenkanon af

Het jaarlijkse namenkanon van Glastonbury is vandaag afgevuurd. Twee van de drie hoofdacts zijn nu bekend: Arcade Fire en Kasabian. Daarnaast zijn er nog ongeveer 90 namen vrijgegeven, waaronder: Elbow, Skrillex, The Black Keys, Jack White, Massive Attack, Lily Allen, Robert Plant en Seun Kuti & Egypt 80. Wie? Geen idee. Hier vind je de complete affiche tot nu toe.

Indian Summer

Ook Indian Summer heeft Lily Allen weten vast te leggen. Bovendien zal De Dijk aanwezig zijn op het Nederlandse festival. Natuurlijk werd er ook een sloot DJ’s aangekondigd, die vind je hier. Het Indian Summer festival vindt dit jaar plaats op 14 en 15 juni.

Kurt Cobain 20 jaar dood

Morgen is het op de kop af (no pun intended) twintig jaar geleden dat Kurt Cobain zelfmoord pleegde. Omdat we op het web én in de traditionele media al een week worden doodgegooid (wederom no pun intended) met dit nutteloze feitje, besteden wij morgen geen extra aandacht aan de man die met Nirvana het gezicht vormde van de grunge-generatie.

Anders nog iets?

Drie bier en een cola. Cheers en tot maandag!