Van 9 t/m 12 April 2015 is het weer zover, het Roadburn Festival slaat zijn duistere vleugels weer over Tilburg heen en maakt van deze Brabantse metropool geduurde 4 dagen weer het middelpunt van de zware rock, doom-metal en natuurlijk stoner. Al jaren is Roadburn het meest toonaangevende festival wat deze muziekgenres aangaat, veel bands zijn het dan ook als een hoogtepunt in hun carriere om hier te kunnen spelen.
Komende editie zal ook een klein jubileum worden, Roadburn zal namelijk zijn 20ste editie ingaan.

Het affiche staat weer vol met de grote namen en opmerkelijke optredens, zo zal Solstafir, Goblin en Mugstar de soundtrack bij enkele filmklassiekers gaan schrijven en live spelen en zijn de mannen Enslaved en Waldruna ook iets speciaals van plan.
De Gothic Rockers van Fields of The Nephilim zijn aanwezig net als Nederlands eigen legendarische band Focus.

Voor de rest staat onderanderen; Skuggsja, Eyehategod, Bongripper, White Hills, Tombs, Black Anvil, KENmode en Der Weg Einer Freiheit op het programma plus nog heel veel meer.

Het programma is weer zeer veelzijdig en het festival zal dan ook wederom binnen no time uitverkocht zijn.

Niet nadenken! Ticket kopen!
Voorverkoop start op 16/10 via Ticketmaster.