Het is eind november en dus is het alweer tijd voor: lijstjestijd! In deze tijd van het jaar komt iedere (zelfverklaarde) muziekrecensent en -liefhebber met zijn  of haar eindlijst, gevuld met de persoonlijke favoriete albums van het jaar. Daar doet Counter Culture natuurlijk ook aan mee, sterker nog: achter de schermen worden onze lijstjes as we speak samengesteld.

Jaarlijst.nl: gratis bijhouden van jouw jaarlijst!

Dat samenstellen kan nu gelukkig op een heel handige manier: via Jaarlijst.nl. Jaarlijst.nl is een idee van Counter Culture, opgezet om het voor iedereen mogelijk te maken om zijn of haar favoriete albums de indexeren, becijferen en recenseren.

Jaarlijst.nl houdt bij uit welk jaar de albums komen. Je eindlijst wordt ingedeeld op jaar en score, wat betekent dat je volgend jaar op ieder gewenst moment een nieuw album kunt toevoegen aan je eindlijst, de score kunt bijstellen of korte recensies kunt toevoegen. Ideaal!

Gebruikmaken van de website van Jaarlijst.nl is geheel gratis, dus waar wacht je nog op? Registreer jouw jaarlijst account.

Lijstjestijd bij Counter Culture

Zoals gezegd, komen ook wij dit jaar weer met een eindlijst. Daarin vind je al onze favoriete albums van het jaar, geselecteerd door de teamleden van Counter Culture. Onze jaarlijst zal in de week voor Kerst gepubliceerd worden op counterculture.nl.

Jouw jaarlijst telt!

Ook publiceren we een eindlijst met de favoriete albums uit de Jaarlijst.nl community. De populairste, best becijferde albums zetten we in de week voor oudejaarsdag voor je op een rijtje op onze website.

Kortom: genoeg redenen om nu een gratis account aan te maken op Jaarlijst.nl en jouw eindlijst samen te stellen.

Maak een gratis account aan op jaarlijst.nl