Op de drempel van het weekend maakt Rock Werchter een aantal namen bekend voor de openingsdag van haar 2015-editie. En niet de minste. Eerder deze week lekte al uit dat Rise Against op de affiche van het Belgische festival zal spelen, vandaag werden daar ook The Chemical Brothers aan toegevoegd. Beide acts zijn graag geziene gasten op Werchter. Rise Against stond twee keer eerder op het festival, The Chemical Brothers zijn na hun 2015-passage zelfs recordact. Zij stonden al zeven keer eerder op het festival. De eerste keer dat de danceact op het affiche prijkte was nog in de jaren ’90. In 1997 deden de Block Rocking Beats de weide voor het eerst doen trillen.

Met de twee nieuwe bevestigingen zijn nu negen namen bekend. De kaartverkoop schijnt goed te lopen, dus mocht je het niet willen missen; wees snel!