Pump up the Jam ! Den Haag zal zaterdag 27 en zondag 28 juni andermaal op zijn kop staan. Na Night at the Park met Britse toppers Duran Duran en UB40 kan men de dag erna door feesten tijdens het grootste gratis festival van ons land, Parkpop. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt. Eerste klapper voor het festival is niemand minder dan Paul Weller.

Na grote successen met the Jam en the Style Council maakte de Modfather solo pareltjes als ‘Wild Wood’ en ‘You Do Something To Me’. In mei verschijnt Saturn’s Pattern, het twaalfde album van Paul Weller.

Niet alleen Paul Weller zal te bewonderen zijn in het Zuiderpark. Uit Spanje komen de party punkers van Bongo Botrako, terwijl uit eigen land Chef’Special, the Elementary Pinguins en Orange Skyline hun steentje zullen bijdragen voor een feestje. That’s Entertainment!