Bospop laat er geen gras over groeien dit jaar. Vandaag komt het festival wederom met een aantal mooie toevoeging voor zijn 35ste editie. Op zaterdag komen Gary Clark Jr. en Luminize het affiche versterken. Op zondag zullen niemand minder dan Steven Wilson en PAUW naar Weert afreizen. Een opvallende naam is Steven Wilson, hij zal namelijk het festival op zondag afsluiten.

Eerder kondigde Bospop al Dream Theater, Europe, ZZ Top, Ed Kowalczyk, Anastacia, Racoon, Anathema, Thunder en Danko Jones aan. De 35e editie van Bospop vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli 2015. Dagkaarten zijn slechts 65 euro, en weekend kaarten 100 euro.

Over de auteur

Jos
Kernteam #ROCK

Doorgewinterde rocker die zich naast het continu luisteren van muziek ook bezig houdt met de fotografie voor Counter Culture.

Gerelateerde berichten