Het Belgische Pukkelpop heeft weer een paar nieuwe namen toegevoegd aan hun affiche! Daarnaast is de verdeling van de artiesten over de verschillende podia bekend gemaakt.

De nieuwe reeks bevestigingen bestaat uit Bry, Caïro Liberation Front, Feder, Gangthelabel, Mon-O-Phone, Red D feat. Lady Linn en Young Thug. De lineup van het meerdaagse popfestival is daarmee bijna compleet. De komende weken zullen er nog enkele namen worden toegevoegd.

Ook is op de website van Pukkelpop nu te zien welke artiesten op welk podium zullen spelen. De exacte speeltijden zijn nog niet bekend gemaakt, dus of er moeilijke keuzes gemaakt moeten worden is nog niet helemaal duidelijk. Dat zal echter niet lang meer duren, want over iets meer dan een maand is het al zover: Pukkelpop 2015 vindt plaats op 19 t/m 22 augustus in Kiewit. Grote namen zijn er dit jaar in de vorm van o.a. Linkin Park, Ellie GouldingThe Offspring en Interpol. Voor het festival is nog een zeer beperkt aantal combi- en dagtickets beschikbaar.