Het Best Kept Secret festival pakt de zaken direct goed aan. De aankondiging van de eerste 13 acts is namelijk aardig indrukwekkend. Met Editors heeft het bovendien een heuse grote headliner te pakken. Maar ook namen als Beck en Wilco mogen er wezen. Dat beloofd wat voor het totale affiche voor de editie op 17, 18 en 19 juni 2016.

In totaal werden er vandaag 13 namen aangekondigd met Beck, Editors, Two Door Cinema Club, Wilco, Beach House, Caribou, Bloc Party, Half Moon Run, Unknown Mortal Orchestra, Destroyer, Explosions In The Sky, Yeasayer en Yelawolf. Aangezien er in totaal ongeveer honderd acts geprogrammeerd gaan worden voor de 2016 editie, staat ons in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek een mooi feestje te wachten.

Best Kept Secret kaarten:

Kaarten zijn vanaf 19 december te koop en kosten voor het hele weekend inclusief camping EUR 147,50. Meer info via de website van Best Kept Secret.

BKS