Met de toevoeging van 25 nieuwe namen is het Graspop affiche voor 2016 compleet. Aan de line-up zijn toegevoegd:

The Winery Dogs, We Came as Romans, Rival Sons, Soilwork, Carach Angren, Enthroned, Municipal Waste, Secrets of the Moon, Bloodbound, Crobot, Beartooth, Kadavar, Collibus, The Shrine, Palisades, Bliksem, Primal Fear, Spoil Engine, Killer, Your Highness, Knives To A Gunfight, Bark, Fleddy Melculy en Reject The Sickness.  

Het belooft dit jaar weer een mooi feestje te worden. Voor festivalgangers met een combiticket begint dit feestje al op donderdag 16 juni om 14.00 uur. De aftrap wordt dan voor rekening genomen door Franky De Smet-Van Damme. In naam van Red Bull presenteert de frontman van Channel Zero drie metalbeloftes van eigen bodem. Knives to a Gunfight, Your Highness en Bark zullen dan alle registers opentrekken en de Metal Dome in lichterlaaie te zetten.

Graspop vindt dit jaar plaats op 17,18 en 19 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart. Meer informatie vind je op www.graspop.be.