Na het foutje van Opeth gisteren was het al enigszins duidelijk welke namen de organisatie van Graspop Metal Meeting vandaag bekend zou maken. Wie beide posters echter goed vergelijkt met elkaar ziet dat ten opzichte van gisteren de naam Alter Bridge nog is toegevoegd. Ook niet de minste naam denken wij zo.

Alle 64 nieuwe namen op een rijtje: Airbourne, Alcest, Alestorm, Alter Bridge, Amorphis, Anathema, As Lions, Avatar, Axel Rudi Pell, Baroness, Chelsea Grin, Clutch, Comeback Kid, Danko Jones, Decapitated, DevilDriver, Devin Townsend Project, Emperor, Epica, Europe, Evil Invaders, Five Finger Death Punch, Gotthard, Grave Digger, Hacktivist, Hardline, Hatebreed, In Flames, Inglorious, Kvelertak, Mayhem, Memoriam, Meshiaak, Ministry, Monster Magnet, Motionless in White, Northlane, Of Mice & Men, Opeth, Primus, Prong, Psychotic Waltz, Queensr├┐che, Red Fang, Rhapsody, Rob Zombie, Rotting Christ, Sanctuary, Shvpes, Sinistro, Slydigs, Solstafir, Steel Panther, SubRosa, Suicidal Tendencies, Tarja, The Black Dahlia Murder, The Charm The Fury, The Dead Daisies, The Devil Wears Prada, The Monolith Deathcult, Tribulation, Ugly Kid Joe, While She Sleeps.

Eerder werden Rammstein, Deep Purple en Evanescence als headliners aangekondigd.

Alle informatie over de nieuwe bands en de dagindeling kan je hier nalezen. Graspop Metal Meeting 2017 wordt gehouden van 16 t/m 18 juni 2017.