Normaal waren nu de tassen gepakt en de timetable uitgeplozen. Klaar voor een weekend stevige gitaren en koude pintjes op de Desselse grasweide. Helaas besliste het lot anders. COVID-19 gooide roet in het eten voor (vrijwel) alle leuke festivals deze zomer. En dus ook voor Graspop Metal Meeting. Dat dit jaar ook nog eens zou verjaren en een bijzonder mooi programma voor ons in petto had.

Met veel pijn in het hart deelde de organisatie ons dan ook op 15 april 2020 mede dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting uitgesteld zou worden naar 2021. Daar is inmiddels een eerste naam aan geplakt. En dat is niet de minste. De organisatie heeft in ieder geval Aerosmith al weten te verleiden om in plaats van dit jaar dan maar volgend jaar te komen. Chapeau!

Maar moeten we ons dit weekend dan gaan vervelen? Nee! Niet getreurd dus! Omdat de organisatie het GMM-weekend niet ongemerkt voorbij kan laten gaan, voorzien ze voor alle GMM-fans op 20 juni 2020 een gratis virtueel festival “INFECTED BY GMM-20”.
Vanaf 16.00u kan je op alle GMM socialmediakanalen (Facebook, YouTube, Instagram en Twitter) en Proximus Pickx maar liefst 20 bands aan het werk zien tijdens optredens op de voorgaande edities van GMM! Dus zet dat bier koud en lekker meeschreeuwen vanaf de bank dit weekend. En volgend jaar vieren we dan gewoon dubbel feest!