Voor de 51ste editie heeft Pinkpop zojuist aangekondigd dat Imagine Dragons de derde afsluiter zal zijn voor het driedaagse festival.

Naast deze derde headliner zijn er nog 18 andere bands bekend gemaakt:

  • Vrijdag: Nightwish, Danny Vera, The Pretty Reckless, Froukje, Elle Hollis
  • Zaterdag: Royal Blood, Deftones, Ronny Flex & The Fam, Lost Frequencies, Crowded House, Courtney Barnett & Frank Carter & The Rattlesnakes
  • Zondag: Queens of the Stone Age, Nile Rodgers & Chic, Zara Larsson, Interpol, Eefje de Visser & Inhaler

Pinkpop heeft met de voorheen aangekondigde headliners Metallica en Pearl Jam een headline lijst van top niveau. Verder waren Nothing But Thieves en Twenty One Pilots al voor de vrijdag aangekondigd. Meer bands zullen spoedig volgen.

Pinkpop vindt plaats op 17 18 en 19 juni 2022. Mensen die tickets hebben gekocht voor de editie van 2021 kunnen met voorrang hun kaartjes omwisselen voor tickets voor aankomend jaar. De ticketverkoop begint op 5 november. Een dagticket zal 120 euro kosten, voor het gehele weekend moet er 245 euro afgetikt worden.