Het zijn grote jongens geworden, de bandleden van DeWolff. Wat begon als een schuchter rockbandje is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen liveact van formaat. Ouderwetse rock’n roll outfits, levendige seventies bluesrock en natuurlijk die coole orgel die de muziek een progressief en psychedelisch karakter geeft: DeWolff is gewoon hartstikke cool.

Al vijftien jaar (!) bestormt DeWolff met deze vaste formule de Nederlandse podia en festivals en oogst iedere keer weer respect en nieuwe fans. De komende weken staan ze door het hele land op het podium, gewapend met maar liefst twee nieuwe albums sinds de coronacrisis. Een nieuwe wolf lijkt opgestaan!

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor diverse shows, waaronder:
Paradiso – 19 maart
Fluor033 – 23 maart
Gebouw T – 7 april
Maassilo Rotterdam – 10 april