Verwoestende metalcore, euforische punk en bikkelharde hardcore: Jera on Air is terug van weggeweest en telt deze zomer zelfs drie volle dagen! Met namen als Rise Against, The Offspring, The Hives, Bad Religion en Beartooth is het opnieuw een programma om je vingers bij af te likken, en er zijn nog tickets verkrijgbaar!

Rise Against – zaterdag
Rise Against levert ondertussen al meer dan 20 jaar rauwe, harde punkrockmuziek. Tekstueel staat de band bekend om zijn uitgesproken sociale onderwerpen, zoals politiek onrecht, humanitarisme en milieubewustzijn. Wil je je voorbereiden op de set? Oefen dan zeker “Nowhere Generation”, “The Numbers, “Prayer Of the Refugee” en “Give It All”, want in een interview met Smash Press liet bassist Joe Principe weten dat deze sowieso op de setlist verschijnen. Oh, en een aantal goede moshpits kun je ook wel verwachten! (Bron: jeraonair.nl)

The Hives – donderdag
De Zweedse rockband The Hives zag hun mainstreamdoorbraak met het album “Veni Vidi Vicious”. De band heeft zichzelf in die tijd ook weleens omschreven als ‘een fluwelen handschoen met boksbeugels, brutaal en verfijnd tegelijk’. Wat je dan van de set kan verwachten? Catchy rocksongs met heerlijke meeschreeuw-riedeltjes in nummers als “Hate To Say I Told You So”, “Tick Tick Boom” en “Walk Idiot Walk”. Dit mag én wil je niet missen! (Bron: jeraonair.nl)

The Offspring – vrijdag
“Come Out and Play”: de single die de doorbraak van The Offspring betekende in 1994. En tegelijkertijd de boodschap van de Amerikaanse punkrockband tijdens zijn show op Jera on Air. Want of het nou gloednieuw voor je is of juist jeugdsentiment: dit is een liveset die je niet wilt missen! Laat de punkrocker in je los, beweeg je heupen op de uptempo nummers en zing keihard mee met “Pretty Fly (For a White Guy)”. Gegarandeerd een feestje! (Bron: jeraonair.nl)

Bad Religion – zaterdag
Bad Religion, moeten we deze punkrockband nog introduceren? De band vindt zijn oorsprong in de jaren 80 en lijkt niet van plan op korte termijn te stoppen. In 2019 kwam het album “Age of Unreason” uit, dat opnieuw politiek geladen is zoals de fans van de band gewend zijn. Met deze plaat komt het aantal studio-albums van Bad Religion op zeventien te staan. Een goed gevulde, beukende setlist op Jera On Air 2022 is gegarandeerd. (Bron: jeraonair.nl)

Beartooth – vrijdag
Het zijn geen onbekenden in de Nederlandse concertzalen. De heren van Beartooth laten ditmaal hun gezicht zien op Jera On Air. Beartooth bracht vorig jaar zijn nieuwste album “Below“ uit, waarna hij daar dit jaar de deluxe versie aan toevoegde. Verwacht een harde setlist met een combinatie van oudere en nieuwere tracks zoals “In Between“ en “Fed Up“. Word jij dolgelukkig van een combinatie van clean vocals en screams, met diepgaande teksten? Check dan zeker deze show! (Bron: jeraonair.nl)