Eerder kondigde de organisatie van Graspop Metal Meeting, Tool aan als afsluiter van de South Stage op donderdag 20 juni 2024. Met Alice Cooper kan de organisatie nu ook de afsluiter van de North Stage aankondigen. De legendarische shock rocker uit Detroit bracht eerder dit jaar met “Road” zijn 29e studio album uit.

Vorige editie stond Alice Cooper nog op het podium van Graspop Metal Meeting met supergroep Hollywood Vampires voor een waanzinnige show. In 2024 komt de shockrocker terug naar Dessel om zijn nieuwe album “Road” voor te stellen aan het Belgische publiek. Al meer dan vijf decennia lang staat Alice Cooper bekend om zijn theatrale liveshows vol met elektrische stoelen, guillotines, nepbloed, boa constrictors en hits als “School’s Out”, “Poison”, “Billion Dollar Babies” en “No More Mr. Nice Guy”.

De verkoop van GMM 2024 start op 25 november 2023 om 10 u via Ticketmaster.