Het Balaton Sound festival in Hongarije heeft met Disclosure en Rudimental twee van de populairste Live acts van het moment binnen weten te slepen. Rudimental had vorig jaar een flinke hit te pakken met Waiting All Night. Disclosure is dé danceact van dit moment. Hun debuutalbum, Settle, was in de jaarlijsten van 2013 niet weg te denken en met hun optredens hebben ze al menig festivalweide doen ontploffen, Hongarije is gewaarschuwd.

De “huisDJ” van het festival, David Guetta, maakt na een jaar afwezigheid weer zijn rentree. Behalve vorig jaar is hij een vaste waarde op het festival aan het Balaton Meer.

Tot nu toe is Martin Garrix de enige Nederlandse inbreng, de afgelopen jaren stonden onder andere Tiesto, Armin van Buuren en Afrojack op Balaton Sound

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.