Meer dan ooit heeft het Paaspop Festival in Schijndel uitgepakt op het gebied van dance. Met headliner The Prodigy heeft het een act in handen waarvoor mensen van heinde en verre zullen afreizen naar Noord-Brabant. Op ieder festival zijn ze een graag geziene danceact wie al jaren meegaan.

2manydjs is de Belgische troef op het gebied van grote, dance, festivals headlinen. Als sinds jaar en dag is geen track veilig of zij maken er wel een gigantische dancehit van.

Fritz Kalkbrenner is tot noch toe de vreemde eend in de bijt. In oktober verkocht hij in zijn eentje nog de Westergasfabriek uit tijdens het Amsterdam Dance Event. Vermoed wordt dat hij de zondag zal headlinen in de dancetent. Met Eelke Kleijn, Boys Noize, Baskerville en Marco V erbijĀ  begint die dag op dancegebied al redelijk kleur te krijgen.

Paaspop vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 20 april. Een passe-partout voor alle dagen kost 95 euro.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.