Welkom op je favoriete plekje van Counter Culture; de hip-hop-afdeling! Vanaf hier zal een team van liefhebbers je op de hoogte houden van de meest verse tracks, nieuw aangekondigde concerten -en bijbehorende recensies achteraf-, bevestigingen voor de festivals en de beste rappers van het moment. Om een impressie te krijgen van deze liefhebbers, beginnen we met een voorstelrondje van het kernteam. Maak kennis met Paul Timmermans:

Dus even kort een rondje om ons voor te stellen. Paul Timmermans hier, Tilburger by import en hiphopliefhebber. Ik ben 23 en studeer in Tilburg journalistiek aan Fontys Hogeschool voor Journalistiek, kort, de FHJ. Sinds een jaar of zeven luister ik graag naar hiphop, daarvoor was het alleen maar punk wat de klok sloeg. Ik hield altijd al van verhalen en van het goochelen met woorden, maar hiphop daar had ik niets mee, in tegenstelling tot mijn broertje. Hij ontdekte dit genre als eerst en kon maar niet snappen dat ik dit niet kon waarderen. Hij heeft me zo lang stukjes muziek laten horen dat ik er uiteindelijk niet meer omheen kon. Ik moest toe gaan geven dat ik toch wel een enorme waardering kreeg voor deze kunstvorm. Ik ben uiteindelijk door de muziek van Engel en Brainpower over de streep getrokken, en vanuit daar is het alleen maar gegroeid. Ik luister voornamelijk Nederlandse rap, met als favoriet Boef en de Gelogeerde Aap. Verder ga ik graag los op Great Minds, ben ik onder de indruk van Kraantje Pappie, drijf ik weg op Mr. Probz, lig ik in het gras luisterend naar Sticks & Moon en ervaar ik nostalgie op Brainpower. Verder raad ik iedereen aan Daan Rijkers in de gaten te houden, zijn debuut dropt dit jaar en dat belooft veel goeds. Commentaar op wat dan ook mag via Twitter

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.