Mystery Monday is een nieuwe categorie op Counter Culture, waarin wij toffe prijzen weggeven, maar nog niet verklappen wat deze zijn. Maar vooruit, omdat vandaag de eerste editie is, verklappen we alvast dat het 2×2 kaarten voor het concert van City And Colour in 013 (aanstaande vrijdag) betreft. Welk album je hierbij krijgt, blijft echter wel een verassing tot donderdag: dan nemen we contact op met twee winnaars.

Een veel te makkelijke vraag beantwoorden of duizend posts delen om te winnen? Neen! Onder het mom ‘top die kop’ zal je creativiteit en humor bepalen of jij met die kaarten en het verrassingsalbum aan de haal gaat. Hieronder zie je een foto van Canadese zanger en gitarist Dallas Green, die jullie natuurlijk beter kennen als de man achter zowel Alexisonfire als pseudoniem City And Colour. Hij is heftig aan het nadenken en juist dat willen wij van jullie weten:

Zou hij aan het denken zijn welke tracks ‘ie in 013 gaat spelen? Of misschien twijfelt hij over een stagedive? Maar misschien is hij wel gewoon benieuwd wat hij vanavond gaat eten? Laat in de comments onder dit bericht jouw licht op Dallas zijn levensvraag schijnen en beantwoord op een zo leuk mogelijke manier de vraag ‘wat denkt Dallas?’.

Let op; like onze facebookpagina ook meteen, anders kunnen we op donderdag 13 februari geen contact met je opnemen voor de prijzen. Succes!

cityandcolour