Hoewel de nakende ontknoping van het Beyonce – Obama schandaal bijna verlammend werkt, moeten we toch nog even verder proberen te gaan met ons onbeduidende leventjes. Er was vandaag namelijk nog wel wat ander nieuws te rapen dat wij ook best wel noemenswaardig vonden. In de Walen werd er weer hard gewerkt, u heeft uw stemrecht terug en het is gedaan met pure liefde zoals we het voorheen kenden.

Dour lost vrachtlading nieuwe namen

Dour besloot vandaag eens stevig uit te pakken. Maar liefst 22 nieuwe namen werden er aan de affiche toegevoegd. Wij hebben ze speciaal voor u even van de Dour facebook pagina op onze website gekopieerd!

Paul Kalkbrenner / Détroit (Bertrand Cantat, Pascal Humbert) / Raekwon / Maxïmo Park / Sick Of It All / Cerebral Ballzy / Dub Inc / Naâman / Biga Ranx / Disiz / Joke / Pfel (C2C/Beat Torrent) / Hudson Mohawke / Jackmaster & Oneman present Can U Dance / Totally Enormous Extinct Dinosaurs dj set / Bondax live / Doctor P / TC & MC Carasel / Friction & Linguistics / The Hard Way / Metrik & MC AdApt / Levela

Groezrock Macbeth wedstrijd weer van start

“Vote or die mothertrucker, mothertrucker vote or die.” Ook Puff Daddy heeft de boodschap begrepen. De Macbeth Groezrock wedstrijd is weer van start gegaan en jouw favoriete bands hebben je nodig. Heb je nog geen idee op wie je moet stemmen? Dan kan ons lijstje je misschien verder helpen. (stemmen kan hier)

Pure Love stopt er nu al mee

Jammerlijk nieuws uit Engeland. Voormalig Gallows frontman Frank Carter trekt per direct de stekker uit zijn meest recente muzikale project pure love. Meer uitleg dan “het was een zwaar jaar” krijgen de fans voorlopig nog niet. Beter nieuws is dan weer dat er eerst nog een nieuwe EP zit aan te komen en dat er sprake is van een allerlaatste tour. Laat ons hopen dat de heren de Benelux niet links laten liggen.