In onze rubriek Now Playing vragen wij aan artiesten en bekende personen wat zij in hun playlist hebben staan. Deze eerste editie van Now Playing staat in het teken van de playlist van Jeremy McKinnon van A Day To Remember. We spraken hem onlangs bij het concert dat hij met zijn band gaf in de AB in Brussel en vroegen hem: “Welke muziek luister jij momenteel naar?”.

adtr_cc-1

Foto’s: Elke Teurlinckx.

De antwoorden zullen je misschien verbazen, maar een ding is zeker: in de muzieksmaak en de tv-serie keuzes van McKinnon kunnen we ons zeker vinden. Zo vinden we in zijn playlist onder meer het sterke Sunbather van Deafheaven en Line Of Fire van Junip. Die laatste zegt hij te hebben opgezocht na het zien van de finale van Breaking Bad. Bonuspunten voor McKinnon!

Het volledige interview dat Gregory had met Jeremy van A Day To Remember zal te lezen zijn in de derde editie van ons digitale magazine RBM dat eind maart / begin april zal verschijnen via rockblogmagazine.nl

Hieronder vind je zijn complete playlist, uiteraard in handig Spotify formaat. Natuurlijk hebben we er voor de volledigheid ook een van onze favoriete tracks van A Day To Remember bijgezet.