Heeft u de chocola en bossen rozen al ingeslagen? Nee? Dan rest u morgen niets anders dan het jaarlijkse bloemetje en doosje merci mee te nemen van het tankstation onderweg naar huis, want de dag waarop iedere vrouw wil horen hoe mooi ze is, breekt morgen aan. Gelukkig gebeuren er op Valentijnsdag ook boeiende dingen: zo komt zowel Les Ardentes als Groezrock morgen met een stapeltje namen. Groezrock om 12:00 uur (iets in de categorie Descendents / ALL) en natuurlijk verrassen wij u met een goede dosis valentijns-artikelen over ware liefde, bloemetjes en bijtjes metal en gebroken harten. Maar eerst is er nog de dag van vandaag.

Massive Attack sluit Cactus Festival af

Of het een scoop is, weten we niet. Wat we wel weten is dat wij op de nieuwe Cactus Festival website zagen dat Massive Attack de editie van 2014 zal afsluiten. Voor de volledigheid: Het Cactus Festival vindt plaat van 12 tot en met 14 juli in Brugge.

Mark Tremonti zegt: ‘nieuwe Van Halen in de maak’

Alter Bridge gitarist Mark Tremonti heeft verklapt dat Van Halen bezig is met een nieuw album. Dat wist hij te vertellen omdat hijzelf met een nieuw solo-album bezig is, waarbij hij versterking krijgt van Wolfgang Van Halen, die natuurlijk ook betrokken is bij het werk van zijn pa, Eddie.

Heeft u trouwens die maffe Radiohead app PolyFauna al gedownload?

Geen Linkin Park op Pinkpop

Is het tegenwoordig ook al nieuws als een band niet naar een festival komt? Wel als daar op voorhand wel op gerekend werd natuurlijk. Linkin Park komt niet, want zij spelen namelijk op zaterdag 7 juni op Rock Im Park en een dag later op Rock Am Ring. Wat betekent dat er alleen nog ruimte in het tourschema zou zijn op de Pinkpopmaandag, maar die is al bezet door afsluiter Metallica. Volgt u het nog? Wij wel. Kort samengevat: Linkin Park komt niet naar Pinkpop.

Wij spreken u weer op Valentijnsdag!

Einde bericht.