Volgens Studio Brussel drinkt de ene helft van de Vlaamse studenten te veel alcohol. Nou wij zeggen dat die andere helft gewoon te weinig drinkt! Het is dinsdag 11 februari en zoals gewoonlijk viel er weer heel veel interessant nieuws te rapen. Wij brengen u echter dit. Fall Out Boy komt een eigen versie van Flappy Bird en Will Ferrell neemt het op tegen… die andere kerel die ook op Will Ferrell lijkt in een epische drum battle tot de dood! (Ok niet tot de dood, maar episch wordt hij wel.)

The National en meer voor Lowlands

Lowlands is alweer aan een fraaie affiche aan het bouwen. Nadat er eerder al top namen als Queens Of The Stone Age, Skrillex en Mando Diao werden bekendgemaakt, kwamen daar vandaag nog eens acht (!) Knallers bij.

The National | London Grammar | Gui Boratto | Flume | Kaytranada | Bring me the Horizon | Carolina Chocolate Drops | Brody Dalle

Tickets zijn nog steeds hier te koop.

Ook nieuwe namen voor Sziget

Of het toeval is of niet laten we even terzijde maar ook Sziget maakte vandaag nieuwe acts bekend. Omdat het Hongaarse festival voor een stuk overlapt met het beste festival van Nederland vinden we hier ook enkele Lowlands namen tussen terug. Wij hopen stiekem dat Macklemore ook nog tot in Biddinghuizen geraakt deze zomer.

Macklemore & Ryan Lewis | Skrillex | Jake Bugg | London Grammar | Tom Odell | Michael Kiwanuka | The Big Pink | Die Fantastischen Vier | Darkside | Borgore | Brody Dalle

Will Ferrell vs Chad Smith in een heuse drum/cowbell battle

Het is nu officieel on! Will Ferrell heeft de uitdaging tot een drum battle van celebrity lookalike en Red Hot Chili Peppers drummer Chad Smith geaccepteerd. De twee zullen tijdens het meest epische duel in de geschiedenis van de mensheid eindelijk uitmaken wie er de betere Will Ferrell is. Er zit echter wel nog een maar aan het hele verhaal. De battle zal pas doorgaan als er eerst $300,000 wordt opgehaald ten voordele van het goede doel ‘Cancer For College’. Nobel toch?

Fall Out Boy komt met eigen variant op Flappy Bird

Altijd al eens Pete Wentz keihard met zijn kop tegen een buis willen zien knallen? Nu kan het (bijna)! De jongens van Fall Out Boy komen namelijk zeer binnenkort met hun eigen versie van het wereldberoemde spel. Zo mogelijk kies je je favoriete (of minst favoriete) bandlid uit en zorg je ervoor dat hij niet met zijn kop tegen een buis aan knalt. Klinkt tof toch? Binnenkort in een appstore bij u in de buurt!