Aaah maandag. De dag dat we op kantoor niet meer doen dan onze baard kammen aangedreven door 4 koppen slecht gezette koffie. Terwijl de stagiairs dan al het werk verzetten zitten wij naar onze computerschermen te staren tot het vijf uur is en we alweer naar huis mogen. Klinkt als het goeie leven toch? Dat waren Indian Summerfest en Brakrock Ecofest vast niet met ons eens. Beide festivals losten tezamen zomaar even 18 nieuwe namen vandaag. En dat op een maandag…

Eerste Namen Indian Summerfest

De grootste exploot kwam er van Indian Summerfest. Het festival pakte, naast 16 nieuwe namen, meteen ook uit met meer informatie over de ticketverkoop. Vanaf nu zaterdag kan je virtueel gaan aanschuiven voor een weekendkaartje van 64 euro of een dagticket van slechts 49 euro.

Eerste 16 namen:

Tom Odell, Birdy, Crystal Fighters, Novastar, Chase & Status (DJ set), Milow, Parov Stelar Band, De Jeugd van Tegenwoordig, Kensington, Jacqueline Govaert, Chef’Special, DI-RECT, Jett Rebel, Taymir, Town of Saints en Niels Geusebroek.

Meer informatie vind je hier.

Tien finalisten Groezrock Macbeth stage bekend

Proficiat Nederland, jullie hebben het verpest! Jullie meest getalenteerde punk en hardcore bands hebben de strijd om een plaatsje op Groezrock verloren omdat JULLIE niet enthousiast genoeg waren om te stemmen. Spelen wel op de Macbeth stage dit jaar:

Edward In Venice – The Tramps – Shell Beach – Moments – The Ignored – Kids Insane – River Jumpers – Still Bust – My Extraordinary – Fathoms

Brakrock doet naam geen eer aan

Van een festival met de naam Brakrock heb je niet meteen de hoogste verwachtingen. Toch lijkt het gezellige punk onderonsje ook dit jaar weer voor een ijzersterke affiche te willen gaan. Nadat eerder al werd uitgepakt met de Belgische raspaarden van F.O.D., mogen nu ook nog eens Useless ID en Wolf Banes voor een plekje op het festival tekenen. Puike toevoegingen als u het ons vraagt!

Exclusieve kijk in het Counter Culture kantoor

Dat we hier op het Counter Culture kantoor een hele dag niksen is uiteraard ook niet waar. Sterker nog, om het te bewijzen hebben we speciaal voor u een gemiddelde kantoor dag eens op film gezet. Kijkt u gerust even mee naar de sfeer achter de schermen bij Counter Culture.