Laat u niet voor de gek houden door hun bandnaam. Not So Much is the next big thing binnen de Vlaamse punkscene. Na een rijpingsperiode van negen maanden staan deze jongens op scherp en klaar om u omver te blazen met hun volgende EP. ‘Not So Much’, een zelf getiteld schijfje dus, is de grote voorbode van hun volgende full album ‘Ballad Of The Titans’ dat in 2015 het daglicht zal zien. Tot die tijd kan u deze zelfverklaarde ‘Antwerpse Arenarockband’ onder meer live aan het werk zien op hun twee (!) releaseshows in België en Nederland. Iets zegt ons dat het wel de moeite wordt…

Meer informatie omtrent CounterCulture tip Not So Much vindt u hier.

Not So Much EP Release shows:

14 maart – Hangar 27, Edegem (BE)
28 maart – Kafee Aloys, Eindhoven (NL)
 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vHU04MQHO3E]

 

Over de auteur

Punk & HC enthusiast.

Gerelateerde berichten