Goeienavond mensen van planeet Benelux! Voor Obama helemaal gesetteld is in ons kleine Belgenlandje en alle internetverkeer gaat monitoren heb ik nog snel een oud nieuws voor jullie in elkaar geknutseld. North Sea Jazz haalt mr. Sexist 2013 himself als headliner voor de 2014 editie, de eerste namen voor Antwerp Metal Fest zijn net binnen en er is een weer een gigantische lading goeie nieuwe muziek op ons losgelaten.

Sexist of the year 2013 op North Sea Jazz

North Sea Jazz is aan de strafste affiche ooit aan het bouwen. Nadat het eerder al mocht uitpakken met de komst van Outkast en Pharrell Williams, maakt het nu weer een heleboel nieuwe topnamen bekend. Onder deze zit o.m. Robin Thicke die vorig jaar nog tot ‘sexist of the year’ uitgeroepen werd door de The End Violence Against Woman Coalition. Alle nieuwe namen op een rijtje:

Benjamin Clementine, Booker T Jones, Buika CHIC featuring Nile Rodgers, Kenny Garrett Quartet, Mehliana featuring Brad Mehldau & Mark Guiliana, Paloma Faith, Quincy Jones, Robin Thicke en Sons of Kemet.

Eerste namen Antwerpen Metal Fest

Het mooiste festival van “’t stad” heeft zonet zijn eerste namen bekend gemaakt. De tweede editie van Antwerp Metal Fest lijkt net zoals de eerste weer over een mooie affiche te gaan beschikken.

“First acts for Antwerp Metal Fest 2014: EXODUS (exclusive Belgian show), ABORTED, Evergreen Terrace, Izegrim, Spoil Engine, KomaH, Pushed Too Far, Your Higness, Marche Funèbre. More acts TBA. Tickets (15 euro a day, 20 euro for 2 days) are NOW for sale: antwerpmetalfest.be!”

RIP Skatefest Olen

Een van onze favoriete DIY festivals uit België heeft zonet bekend gemaakt dat het er mee gaat ophouden. Wij bedanken Skatefest Olen voor de mooie jaren en hopen dat er op een dag toch nog een nieuwe editie plaats mag vinden.

Nieuwe muziek

Het regende vandaag en gisteren weer nieuwe nummers. Zo was Fever er het langverwachte nieuwe deuntje van The Black Keys, The Menzingers imponeerden weer met ‘I Don’t Wanna Be An Asshole Anymore’ en Fucked Up ’s Year Of The Dragon bleek maar liefst 18 minuten lang!

The Black Keys – Fever

The Menzingers – I Don’t Wanna Be An Asshole Anymore

Damon Albarn – Heavy Seas Of Love

Fucked Up – Year Of The Dragon

Dear Landlord – Hey Caroline

 

Over de auteur

Punk & HC enthusiast.

Gerelateerde berichten