Het is altijd triest als we oud nieuws moeten starten met een overlijdensbericht. Vandaag is er geheel onverwacht een eind gekomen aan het leven van Bob Casale, één van de originele leden van Devo. De gitarist is uiteindelijk 61 geworden…

Devo’s Bob Casale overleden

 “As an original member of Devo, Bob Casale was there in the trenches with me from the beginning. He was my level-headed brother, a solid performer and talented audio engineer, always giving more than he got. He was excited about the possibility of Mark Mothersbaugh allowing Devo to play shows again. His sudden death from conditions that lead to heart failure came as a total shock to us all.”

– Gerald Casale, Devo founder.

Rock Werchter uitverkocht

Veel gezeur op de sociale mediakanalen vandaag. Het leek wel of niemand kon begrijpen dat een festival dat zijn beste line-up in jaren op poten aan het zetten is zo snel uitverkocht kan zijn. Klinkt geheel onlogisch ook toch? Wie tussen het zeuren door nog op Werchter wil proberen geraken kan zich misschien nog een van de overgebleven dagtickets voor vrijdag 4 of zondag 6 juli aanschaffen. Ook is er een wachtlijst aangelegd voor combitickets.

Internationale dag van de goeie releases

Om af te sluiten willen we u graag nog wijzen op een hele reeks top releases die vandaag het daglicht zagen. Zo werden we onder meer getrakteerd op nieuw materiaal van:

The Menzingers – In Remission

Chuck Ragan – Something May Catch Fire

The Hotelier – Home, Like Noplace Is There

The Hold Steady – Spinners

Kevin Seconds – Off Stockton