OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.

Zo onverstoorbaar en degelijk als Mauro Pawlowski (een Belgisch-Limburger van Italiaans/Poolse komaf) naast Tom Barman in dEUS zijn gitaarpartijen speelt, zo tegengesteld woest-droogkomisch is Mauro’s ‘presence’ in zijn eigen Gruppo Di Pawlowski. Vallende Ian Curtis-impersonaties, geklooi met sambabal versus microfoon, gebrabbel in gekke stemmetjes, in het slagwerk kruipen, het kan allemaal. Misschien haalde hij die gekke fratsen ook al uit ten tijde van de Evil Superstars, maar wie kan zich dat nog herinneren uit de vorige eeuw?

Heeft de band muzikaal ook nog iets te melden? Ja! Het is anders, het is stevig, Zappa is een veelgehoorde vergelijking. Het album Neutral Village Massacre werd opgenomen en geproduceerd door Steve Albini. Maar ga Gruppo Di Pawlowski vooral live bekijken.