Terwijl een deel van onze crew momenteel in New York Hardcore style murw wordt gebeukt in de Melkweg door Madball en Biohazard en een andere deel nog ligt bij te komen van een slopend weekendje Desertfest London, moet er toch ook oud nieuws getikt worden.

Tegen de tijd dat deze redactie weer een beetje fatsoenlijk compleet is, vertrekken de volgende diehards komend weekend alweer voor Groezrock (met oa. Ignite, Madball, Terror en Cro-Mags) en naar Neurotic Deathfest (met oa. Suffocation, Terrorizer, Dark Angel, Pestilence en Gorguts).

Nu we toch bezig zijn met het gitaar werk, komt nota bene ook Sziget een keer met ‘harde gitaren’ op de proppen. Aan de line-up zijn vandaag Blink 182, Jimmy Eat World en A Day To Remember toegevoegd. Ook Cee Lo Green en Casper kunnen we voor Budapest noteren.

Triggerfinger bevestigde zichzelf even tussendoor voor Lowlands. Verder komt Bryan Adams naar de Amsterdamse Ziggo Dome en het Sportpaleis te Antwerpen. Maar wie hier op zit te wachten, is ons ook een compleet raadsel…?? Tot zover deze korte editie van oud nieuws. Morgen meer. Tot oud nieuws…