Ik heb er bewust voor gekozen deze oud nieuws te publiceren op 2 april. Zo zijn jullie zeker dat ik jullie niet meer in het ootje probeer te nemen. Ik ben namelijk een zure oude man die geen nood heeft aan al die valse nieuwsberichten. Heel de dag probeer ik al te ontcijferen welke aankondigingen waar zijn en welke minder waar. Al moet ik toegeven dat er wel een paar hele goeie tussen zaten…

Ex – D.O.A. gitarist overleden

Nog minder vrolijk werd ik dan ook toen ik ontdekte dat dit nieuwsbericht bleek te kloppen. Ex- D.O.A. en Real Mckenzies gitarist Dave Gregg is gisteren op 54-jarige leeftijd overleden. De punkrock legende overleefde een hartaanval niet. Onze gedachten gaan uit naar familie en vrienden in deze moeilijke periode.

Nieuwe namen Sziget ‘14

Wie zich al een kaartje voor Sziget heeft aangeschaft mag zich alvast in de handen beginnen wrijven. Het Hongaarse festival lijkt zich kost wat kost te willen herpakken na een baal editie en blijft dan ook met leuke namen gooien. Zo zijn vandaag volgende bands aan de affiche toegevoegd:

The Kooks, Deadmau5; Bombay Bicycle Club, Mount Kimbie, Wild Beasts, Axwell, Crystal Fighters, Anti-Flag, Djaikovski ft. TK Wonder & MC Grasp en Girls In Hawaii

Over de auteur

Punk & HC enthusiast.

Gerelateerde berichten