In de huidige festivalwereld draait het veelal om geld verdienen. Daardoor valt Love Life Festival, dat aankomende zaterdag de 2e editie beleeft, misschien nog wel meer op: de volledige opbrengst van het festijn gaat naar het goede doel (Metakids). Dat kunnen we bij Counter Culture natuurlijk alleen maar toejuichen.

timetableOverigens zijn wij uiteraard niet de enige die het unieke karakter van het evenement is opgevallen; zwemkampioen Pieter van den Hoogenband zal het festival officieel openen. De drievoudig olympisch kampioen is namelijk ook  ambassadeur van Metakids (onderzoek naar stofwisselingsziekten).

Circus Love Life

Op 12 april a.s. zal het betoverende ′Circus Love Life′ haar tenten opslaan in Soerendonk. Een kleurrijk zwervend gezelschap van DJ′s en Artiesten neemt je deze avond mee op een muzikale reis waarbij al je zintuigen en emoties geprikkeld zullen worden.

In een 6 uur durende voorstelling zal jij ondergedompeld worden in een energieke theatrale sfeer die hoort bij dit aloude circus. In 3 tot de verbeelding sprekende area′s zullen 12 DJ′s hun muzikale kunsten vertonen. Zorg dat je erbij bent, want de volledige opbrengst van elk ticket gaat naar Stichting Metakids.

foto 2    foto 1

Over Love Life

′Stichting Love Life′ is een 100% fundraising initiatief opgericht door 7 enthousiaste muziekliefhebbers én levensgenieters uit Budel. De missie van ′Stichting Love Life′ is om jongeren te confronteren met de gevolgen van levensbedreigende ziektes. Dit doen we door een muzikaal platform te bieden, waarbij we enerzijds bewustzijn creëren en donaties ophalen en anderzijds de gezamenlijke liefde voor muziek delen en een podium voor muzikaal talent bieden.