Waar de fuck is Waylon? Niet dat het ons uitmaakt waar die ene helft van de Common Linnets gebleven is, maar twitter zoekt al de hele dag naar de zanger. Is ‘ie al gevonden inmiddels? Het zal wel weer zo’n afgezaagde reclamestunt zijn.

Waylon is niet het enige dat vandaag moeilijk te vinden is, ook de hoeveelheid interessant nieuws is ver te zoeken. Nou vooruit: de Lokerse Feesten heeft Triggerfinger, Miles Kane en nog twee namen toegevoegd aan de affiche. En Axl Rose is het er niet mee eens dat hij uitgeroepen is tot beste (rock)zanger ooit. Wij ook niet, want dat is Freddy Mercury Mike Patton.

/

Terug naar gisteren dan maar, want Oud Nieuws zou Oud Nieuws niet zijn als we gewoon ouderwets laat met nieuwtjes komen. Gisteren werd namelijk bekendgemaakt dat het nieuwe album van Slash klaar is en op 17 september uitgebracht zal worden. De ex-gitarist van Guns N’ Roses zal in november met Myles Kennedy en zijn Conspirators de nieuwe plaat — die World On Fire gaat heten — gaan promoten tijdens een tour die op 24 november in de HMH stopt en twee dagen later in de Vorst Nationaal in Brussel.

High On Fire naar 013

Wie? High On Fire! In de kleine zaal van 013 in Tilburg, helaas. Op 24 juli zal het concert plaatsvinden en voor 16 euro heb je een kaartje. Must-see voor iedere stonerrockfan!

Hemelvaart = Dauwpop

Morgen geen Oud Nieuws, maar wel: Dauwpop! het jaarlijkse hemelvaartfestival in Hellendoorn viert dit jaar zijn vierde lustrum en heeft onder meer Triggerfinger, Seasick Steve en Young The Giant op het programma staan. Ga je erheen? Neem wel regenkleding en een extra broek en sokken mee, want er kunnen een paar flinke buien vallen.

Tot slot bombarderen we u nog even met de laatste rits nutteloze nieuwtjes: Pamela anderson heeft weer lang haar, Ruud de Wild is weer verliefd (zou op Pamela kunnen zijn, gezien haar lange haar), Marco Borsato voelt zich weer fit (misschien wel doordat Ruud weer verliefd is) en de verklaring waarom Waylon niet komt opdagen bij Common Linnets shows is als volgt: hij had niet op het succes gerekend en zijn solocarriere-agenda is er niet op gericht.

Tot vrijdag!