Bij Counter Culture zijn we op zoek naar nieuw schrijftalent voor alle drie de kanalen: Rock, Beats en Hip-hop. We zoeken schrijvers, bloggers en nieuwsverzamelaars (voor o.a. Oud Nieuws) die de tijd, skills en motivatie hebben om eigenzinnige stukken schrijven voor op counterculture.nl

Of je nou een vaste waarde wilt worden in ons team van vrijwilligers (door wekelijks stukken te schrijven) of sporadisch de gastblogger wilt uithangen: bij Counter Culture kan het allemaal!

Stuur jouw artikel in!

Lijkt het jou wel wat om jouw schrijfskills en passie voor muziek te combineren en ten toon te spreiden voor tienduizenden muziekliefhebbers via onze website en social media kanalen? Stuur dan jouw artikel in!

Het mag werkelijk overal over gaan: van een album recensie tot jouw kijk op de hiphop-scene, van jouw mening over een recente clubshow tot jouw verkiezing van de tien lelijkste grunters in de metalwereld.

Je kunt je schrijfsel kwijt in het ‘Jouw Artikel’ veld, maar je mag natuurlijk ook een document uploaden (wetransfer, dropbox etc) en linken in datzelfde veld. Wel zo makkelijk.

Vind je onderstaand formulier niet handig, dan mag je ons ook gewoon mailen via info[@]counterculture.nl