[bol_product_links block_id=”bol_53c4ee1f44ebc_selected-products” products=”9200000028790649″ name=”nowplaying_pps” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F5F5F5″ border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

In onze rubriek Now Playing vragen wij artiesten wat zij in hun playlist hebben staan. Deze editie van Now Playing staat in het teken van de playlist van de heren van Peter Pan Speedrock. De Eindhovense band heeft onlangs hun nieuwe plaat ‘Buckle Up & Shove It!’ uitgebracht, maar wij vragen ons af:  “Naar welke muziek luisteren jullie momenteel?”.

In de playlist van bassist Bart Geevers vinden we onder meer de geniale demoversie van Sonic’s Rendezvous Band‘s Take A Look en Crimson Ballroom van The Hellacopers “Een van de meest ondergewaardeerde bands van de afgelopen twintig jaar”, aldus Geevers.

Ter nagedachtenis aan de in mei overleden Antiseen gitarist Joe Young, heeft Geevers My God Can Beat Up Your God aan de playlist toegevoegd en ook You’re Gonna Miss Me van een van zijn andere Rock&Roll Heroes Roy Erickson mag niet ontbreken in de lijst.

Drummer Bart Nederhand doet er nog een schepje bovenop, zijn playlist wordt gekenmerkt door krachtpatsers als Deftones (My Own Summer), Madball (Live Or Die) en Terror (Strike You Down).

Genoeg geluld: hieronder vind je de complete playlist van Peter Pan Speedrock.