[bol_product_links block_id=”bol_53c4ee1f44ebc_selected-products” products=”1000004010630901″ name=”nowplaying_posies” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F5F5F5″ border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

In onze rubriek Now Playing vragen wij artiesten wat zij in hun playlist hebben staan. Ditmaal hebben de twee gitaristen van powerpopkwartet The Posies hun playlist aangeleverd, met daarin dertien tracks met een eigen verhaal.

The Posies is op zondag 10 augustus te zien in het Haarlemse Patronaat en een dag eerder op Waterpop in Wateringen.

Dat gitarist Ken (Stringfellow) naast muzikant ook producer is, zullen veel van zijn fans wel weten. Dat hij ook de productie van een handvol Nederlandse artiesten heeft verzorgd, zal wellicht wel nieuwe informatie zijn.

Zo vinden we Reveller en Avant La Lettre in zijn zeer diverse afspeellijst, maar gaan we ook terug naar de sixties met Johnny Hallyway‘s “Rather delightful version” van Hey Joe en het beeldschone That’s All, People van Free Design: het nummer waar Stringfellow naar eigen zeggen wel in zou willen wonen.

Ook in John Auer’s playlist vinden we een mix van stijlen terug. Onder meer Soulwax en Daryll-Ann nemen een plekje in, maar de meest excentrieke track is toch zeker Phantogram‘s Fall In Love. Kortom: in de playlist hieronder vind je een hoop interessant luistermateriaal met hier een gitaar en daar een beat, oud en nieuw, bombastisch en ingetogen.