Jimmy Eat World is een graag geziene gast in ons land, bijna ieder jaar zijn de grondleggers van de emo wel in een van onze prachtige popzalen te vinden. Verwonderlijk is dat niet, want of Jim Adkins en zijn maten nou in Paradiso, de Melkweg of op Pinkpop spelen, de heren weten keer op keer een intense show neer te zetten.

[bol_product_links block_id=”bol_53c4d97bb2dcf_selected-products” products=”9200000012734314″ name=”jew_actie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”F5F5F5″ border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het komt dan ook niet als een verrassing dat Jimmy Eat World deze zomer wederom zijn gezicht laat zien in Nederland. Op woensdag 20 augustus is het kwartet uit Arizona te bewonderen in de Pandora-zaal van TivoliVredenburg. Tickets voor die show zijn nog verkrijgbaar voor twee tientjes, maar wij geven hieronder ook nog eens twee setjes van twee kaarten weg voor de bovengenoemde show.

Win kaarten voor Jimmy Eat World @ TivoliVredenburg

Je kunt kans maken op een setje kaarten voro deze show door de volgende vraag te beantwoorden voor 29 juli. Let wel: het is een vraag voor echte fans (lees: google-goden en wikipedia-wonders).

Waarom besloot Jimmy Eat World zijn vierde studio-album enkele maanden na de release alsnog te hernoemen?

Over de auteur

Haiko
Kernteam #ROCK

Oprichter van Counter Culture, fanatiek festivalganger en supporter van fuzzy gitaarriffs.

Gerelateerde berichten