In de Grapevine van dit weekend hadden wij u al op de hoogte gesteld van het feit dat Graspop deze week met de eerste namen zou komen, en inmiddels is duidelijk dat het morgen al zover is. Via het Belgische Nieuwsblad werd vorige week al bekend dat The Scorpions in ieder geval aanwezig zijn in Dessel, vandaag kunnen we daar nog een naam aan toevoegen. Via haar eigen website heeft de Amerikaanse glamrockband KISS zichzelf voor het festival bevestigd.

Korte tijd was op de website van de band te lezen dat de heren volgend jaar op de Graspopvrijdag – vrijdag 19 juni – spelen. Het bericht is inmiddels weer van de site gehaald, maar zeker met de eerdere zelfbevestigingen van de band (Download, Der Ring/Rockavaria) lijkt het zeer aannemelijk dat de band morgen bij de eerste groep Graspopbevestigingen gaat zitten.

Het Belgische Graspop is het grootste meerdaagse metalfestival van de Lage Landen. Het festival vindt volgend jaar tussen 19 en 21 juni plaats. Morgen worden de eerste namen voor het festival officieel bekend gemaakt. Wij houden u op de hoogte!