Paaspop (Schijndel, 3 t/m 5 april) gaat in het nieuwe jaar meteen vrolijk door met het uitbreiden van het affiche. Met  The Kik, Joris Voorn, Kölsch (DJ Set), Broederliefde, Ares, Mike Mago, Droog Brood (theater), LNY TNZ, GirlsLoveDJs, Roul and Doors, Wiwek en Valour Up Twice is het programma weer iets completer. Meerdere acts volgen in de komende periode. Voordelige Early Birdtickets zijn nog verkrijgbaar tot en met a.s. zaterdag 10 januari. Kort daarna start de verkoop van de reguliere tickets.

Het programma tot nu toe:
Anouk, Kensington, Within Temptation, Dotan, Selah Sue (BE), Jett Rebel, Kovacs, Mike Mago, Against Me! (USA), The Bloody Beetroots (sbcr dj set) (IT), The Kik, Therapy? (UK), Joris Voorn, Rival Sons (USA), Fresku, Blues Pills (SE), Mr. Polska, The Paladins (USA), Modeselektor LIVE (DE), Lacuna Coil (IT), Dave Clarke (UK), Peter Pan Speedrock, Broederliefde, Ares, John Coffey, Kölsch (DJ Set), The Gentle Storm, Yellow Claw, Truckfighters (SE), The Dirty Daddies, Droog Brood, Monomyth, Buraka Som Sistema (PT), Cho, The Cool Quest, GirlsLoveDJs, Liptease & The Backstreet Crackbangers, Little Big (RU), Ronnie Flex, Fiddler’s Green (DE), Soviet Suprem (FR), Colin Cloud (UK), LNY TNZ, Roul and Doors, Wiwek, Best of Foo (Foo Fighters Tribute), Valour Up Twice en TV-kok Pierre Wind.

Meer info over tickets, diverse kampeermogelijkheden en programma vind je op http://www.paaspop.nl/.