Hadden we laatst de ‘laatste’ namen vermeld van Paaspop, komt de organisatie nog even met veertien namen aanzetten. En niet de minste! De opmerkelijkste naam tussen de nieuwe bevestigingen blijft Vanderbuyst. De oerrockers gaan er mee stoppen maar willen met een bang de festivalpodia verlaten. Orgel Vreten, Shaking Godspeed en the Black Marble Selection nemen ons mee naar de jaren ’60 en ’70.

Little Devil Allstars en Powerslave eren de metalgoden terwijl PollyAnna, Joris Linssen en Michael Prins voor de verfijning zorgen. Akwasi & Band, Cookachoo, Handsome Poets, Stand Up comedy blok en Theater van de Zachte G maken het blokje met bekendmakingen compleet.

Helaas heeft het jeugdige rockduo van the Bots moeten afzeggen. Heel de Europese tour is geannuleerd. Paaspop vindt plaats van 3 tot 5 april in Schijndel. De organisatie komt nog één keer met nieuwe namen en dan zal de mooie affiche toch echt compleet zijn.