Linkin Park begeeft zich eind augustus in Europa. Leuk nieuws, lees onze review van de Amsterdamse show er maar op terug, maar een datum voor Lowlands of Pukkelpop staat nog niet in de planning. Vandaag heeft het Duitse Rock ‘n’ Heim de eerste namen bekend gemaakt met Linkin Park als headliner. Andere namen zijn  K.I.Z., Flogging Molly, Simple Plan, Halestorm en While She Sleeps.

Het festival vindt dit jaar maar één dag plaats onder de naam One Day Flash at Rock ‘n’ Heim en wel op zondag 23 augustus. Datzelfde weekend spelen de Amerikanen ook op Frequency in Oostenrijk maar een reisje naar Kiewit of Biddinghuizen moet toch wel lukken.

Lowlands heeft ondertussen met Tame Impala, Chemical Brothers, Alestorm, Years & Years, Enter Shikari, Major Lazer en Interpol al een mooie lading namen. Pukkelpop komt 25 maart pas officieel met de eerste acts.  De drie winnaars van de Studio Brussel wedstrijd ‘De Nieuwe Lichting 2015′ I Will, I Swear, St. Grandson en Zinger hebben al een plekje veroverd op het affiche. Pissed Jeans, Hudson Mohawke, Viet Cong en Manchester Orchestra hebben zelf al laten weten acte de présence te geven.