De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft vandaag de laatste 21 namen aan haar affiche toegevoegd. Deze 21 namen zijn:

Tremonti, Ensiferum, Evergrey, Pop Evil, The Haunted, Chelsea Grin, Code Orange, Evil Invaders, Heidevolk, Upon a Burning Body, Battle Beast, The Dead Daisies, King Hiss, Bliksem, Oceans of Sadness, Your Highness, Hell City, Diolegacy, Art of Pantera, Up the Irons en Present Danger.

De vooravond van Graspop Metal Meeting (donderdag 18 juni) wordt evenals vorig jaar een Belgische topavond! Bliksem, Oceans of Sadness, Your Highness en Hell City zullen de Belgische driekleur met trots vertegenwoordigen op de Jupiler Stage.

In de Marquee kan je die avond terecht voor een Monsters of Metal Tribute Party. DioLegacy, Art of Pantera, Up the Irons en Present Danger brengen een hommage aan de groten der aarde.

Het programma is hiermee compleet. O.a. Kiss, Marilyn Manson, Faith No More, Scorpions, Judas Priest en Slipknot zijn dit jaar te vinden op de Desselse weide. Graspop Metal Meeting 2015 vindt plaats van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni. De vvk is inmiddels in volle gang en kaarten zijn verkrijgbaar op www.graspop.be.