Wie afgelopen weekend heeft genoten van de Soul Boys van Spandau Ballet in de HMH, kan 27 juni tijdens Night at the Park terecht bij de Wild Boys van Duran Duran. Een dag voor Parkpop met niemand minder dan Paul Weller, kan je in het Zuiderpark van Den Haag ook smullen van de nieuwe UB40 met originele zanger Ali Campbell. Cherry oh, cherry oh Baby !

80’s topband van eigen bodem De Dijk was al eerder bekend gemaakt, maar past prima in het rijtje van de andere bevestigde bands. Nieuw op de affiche zijn het herenigde K’s Choice, ABBA Gold met leden van de originele Mamma Mia musical en uit eigen stad de met reggae en hiphop gespekte band Splendid. De heren komen, net als Duran Duran trouwens, dit jaar met een nieuw album.

Early bird tickets zijn allemaal uitverkocht en met de reguliere kaartjes gaat het ook snel. Wie er bij wil zijn, 29,50 euro kost een kaartje.