Sziget heeft vandaag wederom een rijtje acts aan de line-up toegevoegd. The Gaslight Anthem, Limp Bizkit, Avicii, Cro, Soja, en DJ Marky & Stamina MC komen in augustus naar Boedapest. Eerder werden oa. Kasabian, Nero, Alt- J, Interpol, Dropkick Murphys, Paloma Faith, Florence and the Machine, Jamie Woon, Tyler the Creator, Foals, Future Islands, Infected Mushroom, Enter Shikari, José Gonzalez, Halestorm en Awolnation reeds bekend gemaakt.

Ook de crème de la crème van de Hollandse popmuziek zal ook aanwezig zijn. Martin Garrix geeft een eindshow, rocken mag met Jett Rebel en Kensington, voor een portie hip hop kan je terecht bij Typhoon, Dotan brengt de gevoelige liedjes terwijlYellow Claw, Sidney Samson en Sander van Doorn de voeten van de grond krijgt.

Sziget wordt dit jaar gehouden van 10 t.e.m. 17 augustus en zorgt uiteraard met liefde voor de gigantische stroom Nederlanders die elke editie richting Hongarije trekken. Voor hen maar ook alle andere festivalbezoekers zijn er heel wat soorten tickets maar de belangrijkste is de 5 dagen pas voor 199 euro en de 7 dagen pas voor 229 euro. Voor meer info bezoek je de site.