Dat Belgen excentrieke muziek kunnen maken, is voor niemand een geheim. Het in 2010 opgerichte Belgische platenlabel JauneOrange weet dat als geen ander en brengt vandaag (24 april) het nieuwe materiaal uit van twee Belgische bands met een uniek geluid: The Scrap Dealers en The Experimental Tropic Blues Band.

Waar laatstgenoemde je op hun nieuwe album doormiddel van punky riffs en gestructureerde chaos mee terug neemt in de historie van België, presenteert The Scrap Dealers op hun tweede EP een zevental toegankelijkere (indie)rocksongs.

Ter ere van de release van deze platen, geven wij van beide releases een exemplaar weg op LP! Wil jij je platencollectie aanvullen met één van deze twee excentrieke muziekformaties, vul dan onder de video’s jouw info in en je doet automatisch mee om de prijzen.

Deze actie loop t/m vrijdag 7 mei. Beide winnaars worden per email op de hoogte gesteld. Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.

The Scrap Dealers

 The Experimental Tropic Blues Band