Al sinds de eerste editie in Londen zijn we bij Counter Culture een beetje verliefd op Desertfest. Vanaf de 2011 editie zijn we jaarlijks trouw van de partij in London (gelijktijdig vindt ook ieder jaar in hetzelfde weekend Desertfest Berlijn plaats, met deels dezelfde affiche). Vorig jaar waren we dan ook erg verheugd dat Desertfest ook dichter bij huis te bezoeken is met een editie in Antwerpen (Muziekcentrum Trix). De line-up met onder andere Brant Bjork, Fu Manchu, Truckfighters, Kadavar en Bluess Pills zorgde dan ook voor het nodige succes.

Line-up en tickets Desertfest Antwerp:

Dit jaar wordt als bijna vanzelfsprekend een vervolg gegeven en zal Desertfest weer te bezoeken zijn als driedaags festival op 9 t/m 11 oktober. De line-up begint behoorlijk vorm te krijgen met de verse aankondiging vandaag van Bongzilla, Sourvein, Monolord, Monomyth en Tangled Horns. Eerder werden reeds bevestigd: Goatsnake, Orange Goblin, Fatso Jetson, Dozer, Moon Duo, Greenleaf, Valient Thorr, Ufomammut, Causa Sui, Siena Root, Glowsun, Carlton Melton, Child, Ruby The Hatchet, Planet Of Zeus, Psychonaut, The progerians, Wheel Of Smoke, Sunder, Fever Dog en 3rd Ear Experience.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Een driedagenkaart kost EUR 96,00.

Desertfest