Het festivalseizoen van 2015 ligt nog maar net achter ons, maar er wordt alweer gestrooid met namen voor de festivals van volgend jaar. Vandaag maakt het Belgische punkfestival Groezrock bekend dat niemand minder dan Rancid volgend jaar één van de headliners zal zijn. De Californische skapunkers zullen daarbij hun album …And Out Come The Wolves, dat onlangs zijn twintigste verjaardag vierde, in z’n geheel spelen.

Groezrock vindt volgend jaar plaats op 29 en 30 april, uiteraard gewoon weer in het dorpje Meerhout. De organisatie heeft ook laten weten dat er opnieuw een beperkt aantal early bird tickets in de verkoop gaat. Deze zijn hier verkrijgbaar. Het eerste pakket early birds verkocht in no time uit, dus wie volgend jaar met korting naar het festival wilt gaan, dient er snel bij te zijn. Binnenkort worden er meer bands aangekondigd, maar met de bevestiging van Rancid is er in elk geval al een goed begin gemaakt!