Als Zebrahead in de buurt van jouw thuishaven is, ben je natuurlijk van de partij. Een show van de Californische pretpunkers staat altijd garant voor een feestje en dat zal op zondag 8 november niet anders zijn in De Helling. Daar komt de band samen met MxPx langs om het slotakkoord van je weekend te bezorgen. Voor 16 euro heb je een kaartje, al zou je dat geld natuurlijk ook kunnen besteden aan de boxset The Best Of Rick Astley, 2 Zweedse kamerplanten of 16 euroknallers.

Stel nou dat je een van bovenstaande essentiële doelen voor je geld hebt gekozen, dan kun je hieronder nog proberen om kaarten te winnen. We geven namelijk 2 setjes van 2 kaarten weg voor de show van Zebrahead in De Helling.

Succes!

Het actieformulier vind je onder de video. 

Meedoen kan t/m woensdag 4 november. De winnaars krijgen uiterlijk vrijdag 6 november per email bericht.