ScumBash gaat weer een mooi feestje worden, want zeg nou zelf: met onder meer trollmetallers Fleddy Melculy, rocksensatie Death Alley, punklegendes Stiff Little Fingers en de Duitse distortionkoningen Kadavar op je line-up, kun je het al bijna niet meer fout doen. Op zondag 4 maart staan deze bands (en meer!) in Rotterdam op de vierde editie van ScumBash. En daar zijn nog kaarten voor! Voor 45 euro ben je binnen, maar je kunt natuurlijk ook proberen in onze weekend-actie één van de twee setjes (van twee) kaarten te winnen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is onderstaand formulier insturen en ons vertellen waarom juist jij die vrijkaarten voor ScumBash verdient te winnen. Dat kun je doen tot zondag-avond 26 februari 23:59. Daarna kiezen wij vervolgens 2 inzendingen uit en de gelukkige winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 28 februari het goede nieuws per email te horen.

Het actie-formulier vind je onder de line-up poster.

Succes!

Actie-formulier

Meedoen kan t/m zondag 26 februari. De winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 28 februari per email bericht.